​Aigües Sabadell passa comptes en el Dia Internacional de la Transparència

La firma fa balanç de les dades corresponents a l’exercici 2016

Acte de presentació de l'informe 2016 d'Aigües Sabadell
Acte de presentació de l'informe 2016 d'Aigües Sabadell | Albert Segura
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:53h
Aigües Sabadell ha presentat aquest dijous el seu informe anual de Desenvolupament Sostenible en el marc del Dia Internacional de la Transparència, on s’ha donat la realció dels resultats corresponents a l’any 2016. Entre algunes de les dades destacades, hi figura la inversió de més d’un milió d’euros en millora de la xarxa d’aigua a la capital vallesana i la rapidesa en la resolució d’avaries, on tres de cada quatre es resolen en menys de tres hores.

L’acte de presentació s’ha fet a l’Aula de l’Aigua, situada a la seu històrica de l’entitat, al carrer Sant Llorenç, on s’ha fet balanç de les principals activitats dutes a terme al llarg de l’any passat. A l’acte hi han assistit el president de la companyia, Enric Blasco, la directora de Desenvolupament Sostenible, Elisabeth Santacruz, i el director de desenvolupament de negoci d’AENOR a Catalunya, Carles Villaroya, entre altres.

“El resultat de l’enquesta de satisfacció determina que el 98% dels clients està satisfet amb el servei ofert, però encara hi ha camí per recórrer, i per això es faran més accions per millorar el servei”; ha explicat Santacruz. De fet, entre les dades destacades pel que fa a atenció al client, hi destaquen les 52.666 atencions telefòniques que s’han fet al llarg de l’any passat.

Pel que fa a la xarxa, la companyia ha invertit un total d’1.100.000 euros en la millora de la xarxa d’aigua a Sabadell, amb l’objectiu d’enfortir el sistema. De la mateixa manera, tres de cada quatre avaries registrades s’han pogut resoldre en menys de tres hores.

Pel que fa a la tarifa de l’aigua, s’ha optat per no incrementar el seu cost al 2016, i en destaca la dotació a l’Ajuntament de Sabadell de 123.500 euros per cobrir les factures de famílies en situació de vulnerabilitat. Pel que fa a la xifra de negoci, l’any 2016 va ser de 25,9 milions d’euros, lleugerament inferior a la de 2015, quan va ser de 26 milions.