El bo i millor del món geganter passarà pel Vallès Occidental

El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre se celebrarà simultàniament a Vacarisses, Ullastrell i Rellinars l'onzena edició d'una de les cites geganteres més important de l'any

Redacció
06 d'octubre del 2017
El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre se celebrarà l'onzena edició de la Fira del Món Geganter.
El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre se celebrarà l'onzena edició de la Fira del Món Geganter. | Martí Albesa
La Fira del Món Geganter d'enguany ve marcada per un element inèdit. Per primera vegada, tres poblacions organitzaran de manera conjunta un dels esdeveniments més importants i mediàtics d'aquest branca de la cultura catalana. Fa poc més d'un any, es va anunciar que la candidatura de Vacarisses, Rellinars i Ullastrell agafaria el relleu a Llinars del Vallès, organitzadora del desè aniversari de la fira.

Han estat mesos de preparació i, en poc més d'una setmana, tot el treball donarà els seus fruits. Al llarg de l'any ja s'han anat organitzant diferents actes als tres municipis, com trobades, exposicions de capgrossos i un concurs de cartells. El plat fort, però, arribarà els propers 6 i 7 d'octubre, quan se celebri l'onzena edició de l'esdeveniment anual.

Segons han comunicat els tres consistoris, en els propers dies s'explicarà el programa exacte del cap de setmana i es detallaran les activitats que es portaran a terme en un dels dies més importants de la temporada gegantera.