VÍDEO Concentració massiva a la UAB en defensa del referèndum

Centenars d'estudiants aprofiten per denunciar l'ofensiva de l'Estat d'ahir | David Fernàndez i Joan Giner fan proclames a favor de la "vaga general"

Centenars de manifestants, a la plaça Cívica de la UAB
Centenars de manifestants, a la plaça Cívica de la UAB | Albert Hernàndez
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:16h

Més d'un miler de persones s'han concentrat aquest dijous al migdia a plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra (Vallès Occidental) han participat a l'acte central d'Universitats per la República.

A la jornada hi ha hagut una diada castellera, música i parlaments polítics, que han comptat amb l'exdiputat de la CUP, David Fernàndez, i l'actual diputat de Catalunya Sí que es Pot, Joan Giner, qui han cridat a la "vaga general". El filòsof i eurodiputat Josep Maria Terricabras i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, també han d'adreçar-se als convocats.

Més enllà, hi ha hagut alguna mostra de rebuig a l'ofensiva de l'Estat contra el referèndum i que va acabar amb una quinzena de detinguts, a més de desenes de registres.

Aquesta és només una dels centenars de manifestacions d'estudiants que hi ha hagut arreu del territori i que també han inclòs els instituts.