La Guàrdia Civil escorcolla al domicili del cap de gabinet de Governació, a Sabadell

Es tracta de Joan Ignasi Sànchez, cap del gabinet de la conselleria de Governació i home de confiança de la consellera Meritxell Borràs | Va ser regidor de CiU a Sabadell

Mossos d'Esquadra a Sabadell
Mossos d'Esquadra a Sabadell | Albert Segura
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:44h

Agents de la Guàrdia Civil escorcollen aquesta hora el domicili particular del cap de gabinet de la conselleria de Governació, Joan Ignasi Sànchez, a Sabadell. Es tracta d'un home de confiança de la consellera Meritxell Borràs.

Els agents es troben al seu pis, situat al número 2A del carrer Sant Ferran de Sabadell, i els Mossos d’Esquadra acordonen l’accés a l’habitatge. Mig centenar de persones s’han concentrat davant les portes per protestar per l’escorcoll de qui també va ser regidor del grup municipal de Convergència i Unió a l’ajuntament de Sabadell.

Entre els assistents a la concentració hi ha diversos representants del govern local, com els regidors d’ERC Xavier Guerrero, Montserrat Chacon i Gabriel Sànchez, o d’Unitat pel Canvi com Joan Berlanga, així com el coordinador de Sabadell per la Independència (ANC), Francesc Baró. Diversos dels presents s’han assegut a la porta per bloquejar l’accés al bloc de pisos, i la Policia Municipal ha tallat al trànsit el carrer, un dels ramals que connecta el centre de la ciutat amb l’autopista C-58. Entre els que s'han assegut hi destaquen els exregidors de l'Entesa Isidre Soler i l'exregidor de Serveis Centrals i Nova Economia, Albert Boada.
 

Els cotxes amb els que han arribat els agents de la Guàrdia Civil Foto: Albert Segura