Arrenca la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb l'objectiu de conscienciar sobre la qualitat de l'aire

El carrer de Llobet, entre les Paus i la Salut, es tallarà per fer activitats lúdiques

Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat el 24 de setembre a les 23:03h
Des d'aquest dimarts i fins dissabte se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Sabadell se suma aquesta iniciativa amb diverses activitats repartides per la ciutat. D'aquesta manera, es dona continuïtat a la programació en aquesta línia impulsada per Festa Major com les curses populars i la passejada amb bicicleta, entre d'altres. 

L'agenda de la Setmana de la Mobilitat s'ha iniciat amb una caminada saludable, amb sortida des del CAP de Can Rull. En paral·lel, hi haurà jocs de mobilitat amb els alumnes de l’Escola Espronceda i activitats dirigides per monitors. Dimecres, els alumnes de l’Escola Sant Julià seran els protagonistes dels jocs de mobilitat i tindrà lloc una cursa interurbana de mobilitat. Dijous, els jocs de mobilitat seran a l’Escola Catalunya. A més, s’ha proposat una xerrada sobre mobilitat segura i gent gran al Complex del Parc Central. Divendres es clouran les activitats amb jocs a l’Escola Joan Montllor, al barri de Torre-romeu.

D’altra banda, aquesta setmana el carrer de Llobet, entre el de les Paus i el de la Salut, estarà tallat de 15 a 16.30 hores, per fer-hi activitats educatives. 

Enguany, el missatge que s'enviarà durant aquests dies serà la campanya que s’ha posat en marxa perquè els conductors apaguin el motor quan no tinguin el vehicle en marxa. L’objectiu és conscienciar que aquesta mesura ajuda a millorar la qualitat de l’aire i reduir el consum de combustible en la mobilitat urbana.