Un conductor begut xoca contra un vehicle estacionat i un senyal de trànsit a Sabadell

En un altre control, la Policia caça un conductor ebri sense permís de conduir | També deté dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força

Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:25h
El cap de setmana ha tingut una alt registre d’accidents i moltes alcoholèmies positives a Sabadell. Entre els fets més destacats: la matinada de diumenge, a les 6.28 hores, a la ronda Pau Vila un turisme va impactar contra un altre estacionat i un senyal de trànsit. En la prova d’alcoholèmia, el conductor de 21 anys va donar un resultat de 0,81 mg/l, superant per tres la taxa màxima permesa, que és de 0,25.
 
La Policia Municipal el va denunciar per conduir sota les influències de l’alcohol i li va immobilitzar el vehicle.
 
La nit anterior, a l’altre punta de la ciutat, a la confluència dels carrers Fatxendes i Sarasate, els agents van detenir un cotxe i el conductor del qual, de 19 anys, no disposava de carnet i en el test va gairebé triplicar la màxima permesa, amb 0,70. A més de denunciar-lo per conduir ebri, també es va fer per fer-ho sense permís i se li va immobilitzar l’auto.
 
La nit de divendres, a les 22 hores, a la carretera de Barcelona, 400, es va registrar un accident de trànsit pel xoc d’un turisme contra un fanal. El conductor, de 42 anys, va donar 0,84 mg/l i també va ser denunciat i se li va retirar el vehicle. Per últim, unes hores abans, a les 20.53 hores, als carrers Buxeda amb Tetuan es va produir una topada entre un cotxe contra un altre aparcat. La passatgera, d’11 anys, va necessitar ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu.
 
Robatori amb força
 
La nit de diumenge, a les 22.15 hores al carrer Agnès Armengol, 37, dues unitats del cos policial van detenir dos homes, de 40 i 25 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.