La Guàrdia Civil confisca uns 100.000 díptics del referèndum a Sabadell

Els agents han actuat aquest matí en una empresa de a la Zona Hermètica

L'empresa on ha actuat la Guàrdia Civil
L'empresa on ha actuat la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil
18 de setembre del 2017
Actualitzat el 19 de setembre a les 18:16h

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dilluns material relacionat amb el referèndum en una nau situada a Sabadell, segons han confirmat fonts de l'institut armat. En concret, s'han emportat uns 100.000 díptics de publicitat de l'1-O

L'operatiu s'ha dut a a terme aquest matí en l'empresa Enquadernacions Rovira, situada al carrer Bernat Metge, número 92, de Sabadell, a la Zona Hermètica. Els agents han arribat a les 7 del matí i han marxat a dos quarts de 9.

Segons ha explicat el gerent de l'empresa, David Rovira, a NacióSabadell, els agents els han demanat les plaques originals per imprimir. "Els hem explicat que nosaltres no som impremta, que només enquadernem, motiu pel qual els hem dit que no en teníem, han aixecat acta, m'han identificat i han marxat amb el material", ha assenyalat Rovira.
 
La firma havia preparat un 350.000 díptics de la campanya, però aquest matí només n'hi havia poc més de 100.000, que són els que s'han emportat. Concretament, se'ls ha endut la policia judicial en un camió de petites dimensions.

Aquest cap de setmana, la Guardia Civil va confiscar 1,3 milions de cartells, díptics i fulletons de promoció del referèndum en una empresa de distribució de publicitat situada a Montcada i Reixac. Concretament, es van endur cartells de la Generalitat promocionant el referèndum, de la CUP i material que cridava a votar a favor del "sí".
 

L'empresa on ha actuat la Guàrdia Civil Foto: Albert Segura