El Sabadell es deixa dos punts a Saragossa a l'últim moment (1-1)

El Sabadell ha perdut en els darrers minuts
El Sabadell ha perdut en els darrers minuts | CES
17 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:15h
El Centre d'Esports Sabadell s'ha deixat dos punts en els darrers instants de partit davant del Deportivo Aragón (1-1). Després d'una primera part amb major dimoni arlequinat, els gols s'han vist en el segon temps.

L'àrbitre del partit ha xiulat un penal a favor del Sabadell que s'ha encarregat de transformar Felipe Sanchón per posar el 0-1 al marcador. Després del gol, el Sabadell ha tingut l'oportunitat d'augmentar la renda, però Guillemenot ha desaprofitat un mà a mà davant Sergio García.

El Deportivo Aragón ha estat a punt d'empatar el partit en el minut 66 amb un centre de Leto que no ha arribat a rematar a porteria Torras. El Deportivo Aragón ho ha seguit intentant fins al final, i en un centre lateral d'Aparicio des de la banda esquerra en els últims instants de l'enfrontament ha arribat l'empat, després d'un rebuig cap a la seva pròpia porteria de Migue que s'ha colat entre els tres pals.