​Entra en servei un autobús llançadora per connectar Sabadell Nord i Sabadell Centre

Les obres de remodelació de l'estació obliga a l'alteració del trànsit dels seus voltants

Un autobús llançadora fent el trajecte per Sabadell
Un autobús llançadora fent el trajecte per Sabadell | Albert Segura
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:28h
Des d’aquest dimarts i fins el proper 19 de novembre, quan està previst que acabin les obres de millora de l’estació de Rodalies Sabadell Centre, s’ha posat en funcionament un nou autobús llançadora que connectarà Sabadell Nord amb Sabadell Centre. D’aquesta manera, s’afegeix a l’existent, des del passat 23 de juliol, que cobria la mateixa ruta però des de Sabadell Sud.
 
És la segona fase d’aquest servei, aprofitant la posada en marxa del curs escolar i es pretén facilitar la mobilitat dels passatgers afectats per aquestes actuacions. Tot i aquesta novetat, també es manté l’acord que els bitllets de Renfe son vàlids per utilitzar a les estacions de la ciutat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
 

Banner informatiu del nou servei d'autobús llançadora Foto: Renfe


Pas restringit de vehicles
 
Amb la previsió que el trànsit augmenti a partir d’aquest dimarts, hi ha alteracions per les obres a Sabadell Centre. L’accés a la Gran Via, pel carrer de les Tres Creu, només és possible per autobusos i taxi durant el dia. Mentre que els vehicles hauran de girar per Blasco de Garay. En el sentit oposat, continuarà com fins ara, però es preveuen retencions importants, especialment en hores punta.
 
També es canvia el sentit del carrer Indústria, entre el carrer de Sant Llorenç i de l’Estació, per facilitar l’accés, s’ordena el darrer tram del carrer Gurrea sortint cap a la Gran Via i s’habilita el semàfor per girar en direcció nord. Per últim, el carrer de l’Estació queda tallat al trànsit a partir del carrer Indústria, excepte per als guals i el veïnat.
 
Està previst que la Policia Municipal incrementi la seva presència per facilitar la circulació en aquesta àrea. Tot i així, es recomana evitar el pas pel carrer de les Tres Creus.