​Podem Sabadell expressa «suport inequívoc» a l’1-O

La formació defensa la pluralitat que la conforma per tenir diverses visions personals del referèndum

El secretari general de Podem Sabadell, Ramon Vidal
El secretari general de Podem Sabadell, Ramon Vidal | Albert Segura
Redacció
10 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:33h
El secretari general de Podem Sabadell, Ramon Vidal, s’ha expressat clar i català: “Donem suport inequívoc en el dret bàsic a decidir”. Vidal s’aferra a la Declaració Universal dels Drets Humans i “en el dret a l’autodeterminació dels pobles”. En un comunicat, ha remarcat que “davant els possibles esdeveniments cal ser clars” i ha subratllat “el compromís per treballar a favor de la democràcia i la cohesió social”.
 
Vidal ha afirmat que el Parlament “és la representació del nostre poble”, que així ha estat escollit pels catalans amb dret a vot i que “sempre estaran al costat de qui pren decisions exercint el dret a decidir, a votar lliure i democràticament el seu futur polític”.
 
El secretari general ha recordat que la formació té un “caràcter plural” per això pot haver-hi diferents pronunciaments respecte al referèndum. Ha carregat contra els recursos presentats al Tribunal Constitucional: “el rebuig total a la judicialització de l’actual moment polític”. En aquest sentit, ha manifestat suport a les institucions, entitats i càrrecs “amenaçats”.
 
Per això ha indicat que el dret a decidir “mai pot ser un delicte” i en l’acció de “posar les urnes és l’acte principal en democràcia”. I ha finalitzat l'escrit: “és l’hora de la gent”.