Nou avís per intensitat de pluja i baixada de la temperatura aquest diumenge a Sabadell

Durant tot el dia

Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals.
Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals. | Juanma Peláez
Redacció
10 de setembre del 2017
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest diumenge s'esperen pluges de febles i intermitents al llarg de tot el dia al vessant nord del Pirineu. La cota de neu es situarà entorn dels 1800 metres de matinada, i pujarà fins els 2000 metres a migdia. A banda, fins a primera hora del matí s'esperen ruixats dispersos al litoral i punts del prelitoral central així com a l'extrem sud de la Costa Brava. Seran entre febles i moderats, si bé és possible que localment siguin forts, acompanyats de tempesta i puntualment de calamarsa. Les precipitacions acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants a punts del litoral i prelitoral central.

En conjunt el cel estarà serè o poc ennuvolat amb la formació de núvols mitjans a sotavent del Pirineu i Prepirineu al centre del dia. Malgrat això, fins a primera hora del matí estarà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert, al litoral i prelitoral central i al sud de la costa Brava. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert durant tot el dia.

La temperatura mínima baixarà moderadament, tret del terç sud i de l'Empordà on baixarà lleugerament i de punts de l'interior on el descens serà acusat. La màxima quedarà semblant al terç nord i pujarà lleugerament a la resta.