Avís per intensitat de pluja i baixada de la temperatura aquest dissabte a Sabadell

Durant tot el dia

Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals.
Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals. | Juanma Peláez
Redacció
09 de setembre del 2017
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte fins a migdia s'esperen ruixats al sector central del litoral i prelitoral i altres punts del Camp de Tarragona que circularan de sud-oest a nord-est. A banda, a partir de mig matí arribaran precipitacions al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector occidental, que a partir de migdia i fins al vespre s'estendran i podran afectar a qualsevol punt, si bé les més continuades i extenses s'esperen al terç nord i resta de la meitat est del territori. D'altra banda, a partir del vespre es formaran nous ruixats al litoral i prelitoral central, sud de la Costa Brava i nord de la Costa Daurada.

En conjunt el cel estarà serè o poc ennuvolat amb la formació de núvols mitjans a sotavent del Pirineu i Prepirineu al centre del dia. Malgrat això, fins a primera hora del matí estarà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert, al litoral i prelitoral central i al sud de la costa Brava. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert durant tot el dia.

La temperatura mínima baixarà moderadament, si bé a punts de l'interior el descens serà acusat. La màxima quedarà semblant al terç nord i pujarà lleugerament a la resta.