El capellà sabadellenc Carlos Fuentes s'estrenarà a TVE el 15 de setembre

Presentarà "Ara i aquí" tots els divendres a La 1 de 23.45 a 1.15 hores

El presentador Carlos Fuentes durant la presentació de la temporada de RTVE Catalunya
El presentador Carlos Fuentes durant la presentació de la temporada de RTVE Catalunya | Albert Hernàndez
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:20h
El cura amb arrels a Sabadell, Carlos Fuentes, començarà el nou programa, Ara i aquí, a La 1 el proper 15 de setembre. Així serà tots els divendres de 23.45 a 1.15 hores en el que hi haurà “debat plural”, com ha explicat aquest dijous en la presentació de la nova temporada de programació de RTVE Catalunya.
 
Fuentes ha avisat que no es farà “teatre” i se li donarà “veu a tothom sobre diversos aspectes”. En l’estrena abordarà si Catalunya és una societat tolerant i el fil serà “temes socials per apropar-nos a l’actualitat”.
 
Fuentes arriba a Sant Cugat, on es troben les instal·lacions televisives, procedent de Múrcia, on ha estat presentant un espai a la televisió regional. En la memòria està el seu programa de debat a Canal Català i a Televisió de Badalona. De fet, ha destacat que “hi haurà una mica” del que es va fer i es “recollirà” allò que es va engegar. “Sóc conscient que el record és d’haver-se creat rebombori, però hem madurat”, ha subratllat el presentador. Ell presentarà l’espai i el dirigirà Josep Ramon Lluch. 

El capellà, instal·lat a la ciutat impartint classes a secundària i on diu missa a la Creu Alta, ha afirmat que ha demanat permís al bisbe de Terrassa, de qui depèn, per dur a terme el programa i que li va donar el vistiplau.