Sant Quirze i l'Hospital de Terrassa, connectats per una nova línia d'autobús

Unirà Sant Quirze amb el centre i la ciutat de manera més directa

Redacció
03 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:22h
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya reforçarà la connexió entre Sant Quirze del Vallès i Terrassa. A partir d'aquest dilluns s'iniciarà una nova línia de bus, que unirà les dues ciutats de manera més directa i millorarà l'enllaç amb l'Hospital de Terrassa, referència de la zona, i el campus universitari de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El nou itinerari rep el nom de línia B9 Sant Quirze del Vallès - Hospital de Terrassa - Terrassa i oferirà 13 expedicions diàries per sentit. El primer viatge serà a les sis del matí i el darrer a dos quarts de deu del vespre.

Paral·lelament, Territori també ha anunciat la reestructuració d'algunes línies ja existents. Així es pretén agilitzar el servi i optimitzar les comunicacions entre diverses poblacions de la comarca del Vallès Occidental. En concret, hi ha canvis notable en els següents itineraris:

Les línies C2 (Sabadell-Terrassa-Martorell), C5 (Sabadell-Terrassa), C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) i B8 (Sant Cugat del Vallès – Rubí - Terrassa), deixen d’accedir al municipi de Sant Quirze del Vallès.

La línia C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) es reestructura per augmentar les possibilitats de comunicació del municipi de Castellbisbal amb el seu hospital de referència, ja que passarà de 4 a 9 expedicions per sentit, de dilluns a divendres feiners. Es manté l’oferta actual amb el barri de Can Rull de Sabadell, tot reduint el temps de viatge en aquelles expedicions que fins ara anaven a Sant Quirze.