Pregó de Festa Major: «Som de la ciutat del Machado es queda»

Les noies del waterpolo femení presumeixen de ser sabadellenques i tiren d'ironia

El pregó de les noies del Club Natació Sabadell.
El pregó de les noies del Club Natació Sabadell. | Juanma Peláez
Albert Hernàndez / Albert Segura
01 de setembre del 2017
Actualitzat el 03 de setembre a les 21:41h

Les noies del waterpolo del CN Sabadell s’han presentat davant una plaça Sant Roc, plena de gom a gom, com “la ciutat que porta el nom de l’equip”, recordant les memorables paraules de l’expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez. La ironia ha estat un tret característic del pregó d’enguany, en el que no han passat per alt la darrera polèmica al consistori: “som de la ciutat del Machado es queda”.
 
Una referència política, que no ha estat l’única, a la que han afegit “l’orgull” de ser de Sabadell i passejar el seu nom arreu d’Europa. “Hem donat els èxits més importants, no només a l’entitat també a la ciutat”. “Un plaer i una gran responsabilitat”, han dit ser les escollides per ser les encarregades de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major.
 

El pregó de les noies del Club Natació Sabadell. Foto: Juanma Peláez


Les quatre vegades campiones d'Europa han volgut agrair el suport en el primer títol continental "quan vau omplir Can Llong", tot i que també en els altres dos títols. Ser les pregoners a l'inici de la temporada "es la millor manera" per arrencar, han finalitzat.   

Espectacle aeri

Un cop l'equip femení ha acabat el seu discurs, els focus s'han dirigit cap a la plaça, on els diables han obert pas a la companyia Atempo. Un espectacle que ha despertat la sorpresa i els admiracions dels espectadors. Un gronxador gegant que ha anat i vingut, convertint Sant Roc en un parc infantil pe a adults. Una explosió de confeti ha posat el punt i final. 
 

Els diables fent pas amb el foc Foto: Juanma Peláez
 

La protagonista de l'espectacle aeri Foto: Juanma Peláez

La protagonista de l'espectacle aeri camí del seu "escenari" Foto: Juanma Peláez

 

En plena acció Foto: Juanma Peláez
 

El campanar de fons, penjada de dues cordes Foto: Juanma Peláez
 

L'espectacle aeri ha captivat als assistents a la plaça Foto: Juanma Peláez