​El Govern manté les negociacions per comprar l’Hospital General

El conseller de Salud, Toni Comín, assegura que no hi ha "excessiva pressa" per tancar l'acord

Accés a l'Hospital General de Catalunya, aquest dijous.
Accés a l'Hospital General de Catalunya, aquest dijous. | Norma Vidal
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:24h
El conseller de Salut, Toni Comín, ha assegurat aquest dilluns a “Els Matins” de TV3 que continuen les negociacions per tal de comprar l’Hospital General de Catalunya, del grup Quirónsalud, que des del passat febrer va passar a formar part dins l’organigrama de la multinacional alemanya Fresenius Helios.
 
Una compra que ha justificat per la idoneïtat que reuneix: la ubicació i la capacitat de l'equipament. “La sort de tenir un hospital a Sant Cugat, que resulta ser la suma del que es va planificar a Cerdanyola i a Rubí”, ha assenyalat Comín en referència a l’Ernest Lluch, que ja es va posar la primera pedra en un terreny comú a Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac, i al Vicente Ferrer, programat per construir a Rubí.  

Ha afirmat que aquests dos hospitals són els que falten, d'acord amb la planificació que es va en el seu moment. El conseller ha precisat que cada centre sanitari “estaven pressupostats per sobre dels 100 milions d’euros”. Per això ha definit com una “oportunitat” la compra de l’Hospital General, amb “una inversió més baixa”. Comín ha indicat que no hi ha “excessiva pressa” per executar aquesta adquisició.