​Dos conductors beguts s’encasten contra vehicles estacionats a Sabadell

Un d’ells quadruplicava la taxa d’alcoholèmia positiva i tenia el permís de conduir suspès

Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:02h
Dos conductors beguts s’han encastat contra fins a sis vehicles estacionats la matinada i nit d’aquest diumenge a Sabadell. El primer s’ha produït a les 7.08 hores, a la carretera de Molins de Rei i que ha afectat un cotxe aparcat en aquest punt de la ciutat. La Policia Municipal li ha practicat una prova d’alcoholèmia al conductor, que ha donat un resultat de 0,98 mg/l, quan la taxa màxima permesa és de 0,25.
 
El conductor, de 26 anys, ha estat denunciat per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li ha immobilitzat el vehicle.
 
Molt a prop d’on s’ha produït aquest accident, sortosament sense ferits, s’ha reproduït  un altre cop. Al carrer Joanot Martorell, número 45, a les 22.45, un turisme, però, ha xocat contra cinc vehicles estacionats. En la prova d’alcoholèmia el conductor, de 20 anys, ha donat un resultat d’1 mg/l i la Policia ha comprovat que tenia el permís de conduir suspès per l’autoritat judicial.
 
Se l’ha denunciat per aquest fet i conduir sota la influència de l’alcohol, a més se li ha immobilitzat el cotxe. Tampoc hi ha hagut ferits en aquest incident.