​Ciutadans demana la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics a Can Feu - Gràcia

Recorda que a d'altres poblacions ja tenen aquest servei | La formació assegura que l'aparcament gairebé sempre està "pràcticament buit"

Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 22:54h
El regidor de Ciutadans, Ramón García, ha demanat que l’Ajuntament de Sabadell reclami a la Generalitat la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de pagament de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Can Feu | Gràcia.
 
García ha recordat que aquests ja existeixen a d’altres estacions de localitats, com ara a les veïnes de Sant Cugat i Sant Quirze i a d’altres com Martorell i Igualada. Tot plegat, contribuiria “a la millora de la sostenibilitat, el medi ambient i la qualitat de l’aire” d’aquesta zona. Tot i així, ha apuntat que l’aparcament, des de la seva inauguració, gairebé sempre “està pràcticament buit”
 
El regidor veu la seva proposta com una “compensació” pel fet que no s’hagi destinat a usos públics, per exemple espai verd. Ha assegurat que era un reivindicació veïnal i un “compromís” del mateix alcalde, Maties Serracant.
 
Per això, ha subratllat que es tracta “d’un nou incompliment” de l’equip de govern i ha precisat que al febrer Serracant va declarar als mitjans de comunicació, sobre el mateix terreny: “els veïns, que han sofert tants anys d’obres i molèsties, mereixien que es tinguessin en compte les seves peticions”: