​El CE Sabadell inicia els actes de celebració del 50è aniversari de la Nova Creu Alta

Repartirà entre els assistents una entrada commemorativa | Dos il·lustres jugadors que han vesitat l'arlequinada seran els encarregats de fer el servei d'honor

Entrada commemorativa que el CE Sabadell repartirà als assistents al partit contra l'Elx
Entrada commemorativa que el CE Sabadell repartirà als assistents al partit contra l'Elx | CE Sabadell
Redacció
19 d'agost del 2017
El 20 d’agost de 1967el CE Sabadell va estrenar l’estadi de la Nova Creu Alta i ho va fer contra el FC Barcelona, que van superar per 1-0. Una data històrica i que l’entitat arlequinada vol commemorar. Així, aquest diumenge aprofitant el tret de sortida de la temporada a casa contra l’Elx, el tercer curs consecutiu a la 2a B Grup III, s’han preparat diferents iniciatives.

Així va explicar La Vanguardia el 21 d'agost de 1967 la inauguració del municipal Creu Alta Foto: Hemeroteca La Vanguardia


Els socis quan accedeixin al camp rebran una entrada commemorativa, “una peça de col·leccionista”, tal com han defensat des del club i que serà “el primer de mols actes” per tal de celebrar aquest mig segle d’existència de la Nova Creu Alta.

El conseller del club, Manel Escribà, ha explicat a Ràdio Sabadell que Lluís Muñoz i Mario Rolando Pini, arlequinats històrics presents en el matx contra els blaugrana, seran els encarregats de fer el servei d’honor. També ha dit que espera que això es converteixi en una tònica cada jornada de futbol a Sabadell, no només amb jugadors d’època, també amb d’altres més contemporànies.

Escribà ha indicat que de cara al desembre hi haurà una exposició al Casal Pere Quart sobre aquest aniversari de l’estadi i que la idea és portar-la a diferents barris de la ciutat.