Els Comerciants de Via Massagué posen en valor aquesta zona de la ciutat

Organitzen una Festa Major que inclou una jornada de botigues al carrer, activitats infantils, musicals i espectacles itinerants

Redacció
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 14:50h
L’Agrupació de Comerciants de la Via de Massagué impulsen aquest cap de setmana una acció de dinamització comercial sota el nom de Festa Major de la Via de Massagué. L’acció tindrà lloc el proper dissabte, 30 de maig, i preveu diverses activitats per apropar els establiments als seus clients i obrir-se també al conjunt de la ciutadania. La celebració compta amb el suport de l’Ajuntament. 

La festa s’organitza al llarg de tot el tram de la via de Massagué, entre el carrer de les Valls i la ronda de Zamenhof, i es portarà a terme entre les 10:00 hores i les 22:00 hores del vespre. Durant la jornada, tant al matí com a la tarda, tindran lloc diversos tallers infantils de diferents temàtiques com dibuix, tallers de collarets i polseres, de pa o de pizza. A la tarda, de 17:00 hores a 19:00 hores, hi haurà conta contes a càrrec de Laura Coll. També hi haurà actuacions musicals i espectacles itinerants. La tarda l'amenitzarà Amanda Blues. 

Així mateix, durant la jornada i entre altres propostes, s’ha previst degustació de cava. D’altra banda, l’Associació Oncolliga ubicarà una parada informativa sobre la seva activitat. De les 12:00 hores a les 13:00 hores hi haurà demostracions de ball a càrrec d’El Gimnàs. A la tarda, s’han previst sessions de Milongas a càrrec de l’Associació Gardelianos de Sabadell-Tacuarembó i una desfilada de moda. Així mateix, durant el dia, els comerços participants trauran la seva botiga al carrer per exposar els seus productes.