Cotxes llançadora per participar a la festa de Sant Llorenç a la Mola

El ritual, que tindrà lloc dijous vinent dia 10 d'agost, començarà a les 11 del matí amb la tradicional missa al Monestir

La imatge de Sant Llorenç passejarà per La Mola dijous vinent
La imatge de Sant Llorenç passejarà per La Mola dijous vinent | Josep Ballbè
Redacció
07 d'agost del 2017
La Festa de Sant Llorenç al cim de La Mola tornarà a comptar amb transport habilitat. Tal com han informat els organitzadors, en aquesta edició hi tornarà a haver disponibles cotxes llançadora que faran el trajecte entre Can Robert i Can Poble, per tal de facilitar el primer tram de camí a la gent gran o a aquelles persones que ho requereixin. La tradició religiosa apunta que Sant Llorenç va viure el seu martiri un 10 d'agost, quan va ser posat en una graella i cremat viu.

La Comissió de Sant Llorenç de la Parròquia de Sant Joan de Matadepera, que treballa de bracet amb l'Agrupació de Defensa Forestal, ja ha anunciat que s'han renovat els goigs al sant. Per la resta, tot seguirà l'itinerari habitual.

El ritual de la festa començarà a les 11 del matí, amb la tradicional missa al mateix Monestir. Un cop acabat, es celebrarà la processó, encapçalada per la imatge del sant, que recorrerà el cim de la muntanya. Aquest any, seran els homes els encarregats de portar la figura a les seves espatlles. Durant la festa no hi faltaran les lloances, el tast de coca i el vi bo.