La Crida destaca les municipalitzacions endegades pel regidor Boada que abandona el govern municipal

El fins ara regidor de Nova Economia i Serveis Centrals deixarà el càrrec per motius laborals

Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:57h
El ple de juliol de Sabadell, que se celebra aquest dijous, serà especial per a dues persones de l’equip municipal. Serà el primer amb Maties Serracant com a nou alcalde i l’últim del que fins ara ha ocupat la Regidoria de Nova Economia i Serveis Centrals, Albert Boada. Ambdós de la Crida per Sabadell i el partit ha volgut destacar, en un comunicat, els processos de municipalització engegats per Boada: els de la zona blava i la grua.
 
També ha assenyalat que “s'han assentat les bases” per a iniciatives futures com ara el servei de neteja, la recollida de residus i d’altres de tipus bàsics. Ha aplaudit la tasca “valenta i entregada” del regidor de la formació.
 
Boada, que plega per motius laborals, serà substituït pel portaveu del partit, Lluís Perarnau, i que en la presentació del nou cartipàs passarà a tenir les competències de Seguretat i Prevenció i Serveis Municipals. Un relleu que des de la Crida han considerat “normal i habitual”, perquè “són representants de tot un col·lectiu i no ostenten el càrrec per interessos personals”.