Una exposició del Macba sobre l'entusiasme itinerarà pel Vallès

Una mostra amb gairebé una trentena d'obres i dels nou municipis per on viatjaran, quatre són de la comarca

L'obra de Zush 'Kaenia II'
L'obra de Zush 'Kaenia II' | Diputació de Barcelona
Redacció
30 de juliol del 2017
El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) i la Diputació de Barcelona portaran una mostra basada en la col·lecció per nou municipis de la demarcació des del 14 de setembre d'aquest any a 2019. Es tracta de l'exposició Entusiasme.El repte o l'obstinació en la Col·lecció Macba.

Aplega una trentena d'obres d'artistes com Ignasi Aballí, Vito Acconci, Maja Bajevic, Marcel Broodthaers, Anne-Lise Coste, Esther Ferrer, Peter Friedl, Richard Hamilton, Emanuel Licha, Gordon Matta- Clark, Cildo Meireles, Younes Rahmoun, Tere Recarens, Àngels Ribé, Dieter Roth i Mireia Sallarès.

Comissariada per David Armengol, l'exposició es podrà veure per primera vegada a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona, ​​i viatjarà també a Ripollet, Vilafranca del Penedès, Martorell, Cerdanyola del Vallès, Igualada, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.
 

L'obra 'Fucking Glory. Recarens' de l'artista catalana Tere Recarens Foto: Diputació de Barcelona


El director del Macba, Ferran Barenblit, ha celebrat la col·laboració per permetre que una "magnífica selecció d'obres d'una de les col·leccions d'art contemporani més importants del sud d'Europa" pugui estar a l'abast de més persones. Es tracta del tercer projecte de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el Macba, després de les mostres El Macba a ... (1997-1999) i Espais obrats (2001-2003).