El Consorci de Residus del Vallès trasllada la seva seu a Terrassa

L'entitat s'instal·larà al número 29 del carrer de Sant Isidre, on fins ara hi havia les dependències de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que es muda al carrer de la Rasa

Armengol i Torralba, durant la signatura del conveni.
Armengol i Torralba, durant la signatura del conveni. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
30 de juliol del 2017
El carrer de Sant Isidre tindrà aviat un nou inquilí. L'Ajuntament de Terrassa i el Consorci per a la Gestió de Residus de la comarca del Vallès Occidental han signat el document administratiu que formalitza el trasllat de la seu del consorci a Terrassa. Ho van ratificar ahir el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, i el president de l'entitat, Ricard Torralba en un acte a la Sala de Govern del consistori terrassenc.

El Consorci, que actualment gestiona la seva activitat des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, es mudarà al número 29 del carrer de Sant Isidre. Fins ara, aquest edifici havia estat la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que recentment s'ha traslladat a les dependències del Servei d'Educació, al carrer de la Rasa.

Segons l'acord entre les dues administracions, serà el Consorci qui es farà càrrec de les obres de rehabilitació del local i de la seva adaptació en matèria d'accessibilitat. A més, també serà responsable de la seva conservació i manteniment, el que suposa un estalvi per a l'Ajuntament. L'expedient de concessió administrativa de la nova seu s'ha fet per un període de 25 anys i es va aprovar en el passat Ple ordinari del mes de gener.