El bus que connecta Castellbisbal amb l'Hospital de Terrassa multiplica la seva freqüència

A partir del setembre, hi haurà un autobús cada hora i mitja, tant d’anada com de tornada, i cobrirà el trajecte 9 vegades al dia, més del doble que actualment.

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:52h
Millores en la connexió de Castellbisbal amb l'Hospital de Terrassa, referent de la zona. A partir del setembre, l'anomenat bus de l'hospital, que cobreix la línia C7, multiplicarà la seva freqüència passant de 4 expedicions diàries a 9.

Aquesta era una de les principals reivindicacions de la ciutadania, reforçats per la Plataforma pel CAP i els grups municipals. L'alcalde, Joan Playà, ja va anunciar que reforçaria les negociacions amb el Servei Territorial de Transports de la Generalitat per donar resposta a les reclamacions. Sembla, doncs, que han donat els seus fruits. L'Ajuntament castellbisbalenc ha informat del reforç de la línia mitjançant un comunicat, en què també ha assegurat que apostar per aquest servei és "imprescindible" per garantir que tothom pugui accedir als recursos sanitaris "independentment de si tenen, o no, vehicle propi".

L'increment de combois, que no suposarà cap cost per al consistori – tal com ha informat la mateixa administració –, permetrà que hi hagi un autobús cada hora i mitja, entre les 8.30h del matí i les 20.30h del vespre, tant d'anada com de tornada.