​Ciutadans alerta de l'increment «indiscriminat» de clubs cannàbics a Sabadell

Recorda que al gener del 2016 es va aprovar una moció per regular aquests locals

Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:18h
Ciutadans ha avisat que a Sabadell estan “proliferant indiscriminadament els clubs i associacions d’autoconsum de cànnabis”. En un comunicat, el portaveu de al formació, José Luis Fernàndez, ha determinat que aquest fenomen l’han abordat altres ciutats aprovant normatives.
 
En aquest sentit, ha recordat que al gener 2016 des del seu partit, amb l’equip de govern municipal, van impulsar una moció per regular aquests locals a la ciutat, després que el juliol de 2015 havia finalitzat la moratòria municipal que durant un any va suspendre la concessió de llicències per aquestes activitats. Consistia en crear un grup de treball, “amb la participació de tots els agents implicats”. Així com, la redacció d’una nova normativa municipal que apostés per “la convivència social i garantís el respecte tant a la llibertat personal com la protecció de la salut població”.
 
Fernández ha assegurat que superat aquest temps “ja s’hauria d’haver determinat la ubicació d’aquests establiments i les condicions”. A més, d’haver iniciat les “preceptives campanyes de promoció de la salut”, especialment entre els grups més sensibles com els joves i drogodependents. “En 18 meses no s’ha fet absolutament res”, ha criticat.