​El Govern i els municipis de l’àrea d’influència del Taulí establiran una Mesa de Diàleg al setembre

Es tracta d'un copromís al qual han arribat amb el conseller Toni Comín

Redacció
20 de juliol del 2017
A partir de setembre es posarà en funcionament la Mesa de Diàleg entre el Departament de Salut i l’onzena de municipis de l’àrea d’influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí. La finalitat d’aquesta mesura no és una altra que tractar temes d’interès relacionats amb el Taulí, com ara el seguiment del seu funcionament, l’actualització de necessitats i demandes, així com aspectes reivindicats des dels municipis.
 
En aquest sentit, s’analitzaran dades d’activitat i altres indicadors i elements d’interès relatius als Centre d’Atenció Primària (CAP), tant quantitatius como qualitatius. Tot plegat, un compromís que han arrencat del mateix conseller Toni Comín, després de la reunió que van mantenir la setmana passada.
 
Una trobada que aquestes localitats vallesanes van aprofitar per reclamar la recuperació de plantilles i recursos a l’atenció primària, a més de la millora als Centre d’Urgència d’Atenció Primària (CUAP) per descongestionar el Taulí, encara que no hi ha cap compromís de Salut en aquesta línia. Aquesta reunió ha arribat després de dues peticions, a l’abril i al juny d’aquest any.