​La socialista Glòria Massagué s’acomiada després d’una dècada a l’Ajuntament de Castellar

En aquest temps sempre ha desenvolupat la seva tasca en l'atenció a les persones | Plega per motius personals i desconnectar de la política del dia a dia

La regidora en el seu darrer ple
La regidora en el seu darrer ple | Ajuntament de Castellar del Vallès
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:34h
El juny del 2007 va entrar al consistori i poc més de deu anys després, ha decidit marxar. La regidora de Som Castellar-PSC, Glòria Massagué, se’n va “per motius personals” i ha afegit “necessito marxar una temporada llarga, per cuidar-me a mi mateixa i estar amb els meus”. En aquest últim mandat ha estat la regidora de Salut, Serveis Socials i Habitatge, unes competències que s’han reduït amb el pas del temps, “un pas enrere”, ha dit.
 
Massagué s’ha refermat en aquesta decisió “difícil” i més en un àmbit “el de la misèria”, com l’ha definit, que li ha tocat defensar. En aquest sentit, ha recordat com “l’època més difícil, el mandat del 2007 al 2011 per la crisi econòmica”. La socialista ha parafrasejat el poeta Antonio Machado. “Com deia, todo pasa y todo queda, pero lo nuestro es pasar... Espero que alguna cosa quedi”. Ha afirmat que se’n va de la “primera línia de la política activa, però no de la política en general” i que seguirà fent la mateixa feina professional que ha compaginat aquests últims deu anys.   
 
Massagué ha encadenat tres mandats a l’emblemàtic edifici del Passeig Tolrà. En el primer, del 2007 al 2011, va ser regidora de Cooperació, Nova Ciutadania, Gent Gran i Joventut; en el segon, del 2011 al 2015, va passar a ser segona tinent d’alcalde i va sumar a les seves responsabilitats anteriors, Serveis Socials i Salut. En aquest mig mandat s’ha encarregat de la regidoria Salut, Serveis Socials i Habitatge.
 
Noves incorporacions
 
Al juny, els tres regidors de Decidim Castellar Conxi Gracia, Jordi Uyà i Elisenda Alamany, aquesta última portaveu de Catalunya en Comú, van acomiadar-se. En aquest cas, per complir amb el estatuts dels partit que fixen dos anys. Una mesura que persegueix no fer de la política una manera de viure. En el ple de juliol ja han pres possessió seus els substituts: Ita Espinosa, Xavier Alavedra i Ramon Permanyer.