Nous canvis als carrers per les obres de reforma de Sabadell Centre

L'estació és tancada des d'aquest diumenge

Redacció
23 de juliol del 2017
Actualitzat el 25 de juliol a les 23:35h
Les obres de millora que Renfe durà a terme a l’estació de Sabadell Centre comportaran alguns canvis en la circulació al voltant de la plaça d’Antoni Llonch, concretament entre els carrers de Tres Creus i de l’Estació, com també al voltant de l’estació Sabadell Sud.

Entre avui i el 19 de novembre i mentre durin les obres caldrà tancar l’estació de Sabadell Centre. Però, per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe habilitarà un servei alternatiu de bus llançadora dividit en dos períodes, tenint en compte l’afluència en un dia punta normal i el descens que es produeix en període de vacances.

Des d'avui i fins l’11 de setembre, el servei serà únicament entre Sabadell Centre i Sabadell Sud, mentre que entre el 12 de setembre i el 19 de novembre, s’hi afegirà també el servei llançadora entre Sabadell Centre i Sabadell Nord.

Durant tot el període d’afectació, Renfe i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe seran vàlids per accedir als serveis dels FGC a les estacions situades a Sabadell.

Talls de carrers al centre de Sabadell

A més, partir del dilluns 24 de juliol hi haurà les restriccions de trànsit següents:

- L’accés de vehicles des de la Gran Via (carrer de Brujas) al c. de l’Estació serà pel carrer de l’Illa
- El carrer de l’Estació quedarà tallat entre el carrer de Casanovas i Bosch i el c. de les Tres Creus. - El tram entre el c. de la Indústria i el carrer de Casanovas i Bosch serà d’ús exclusiu per a veïnat i serveis
- S’invertirà el sentit de circulació del carrer de Casanovas i Bosch

Aquestes mesures seran vigents mentre durin les obres de l’estació de Sabadell Centre. Renfe s’ha compromès a restablir la circulació del trànsit en superfície al setembre, tot i que les obres a l’estació s’allargaran fins al 19 de novembre.

Canvis al sud de Sabadell 

Des de dimarts passat hi ha canvis davant l’estació de Sabadell Sud, on hi ha la parada d’autobusos llançadora que Renfe ha habilitat per fer el recorregut entre aquesta estació i la de Sabadell Centre. Els canvis són l'adaptació de l’aparcament de la plaça d’Enric Morera, on s’elimina un carril d’estacionament que es destinarà a col·locar la parada del bus llançadora, i un canvi de sentit de circulació del carrer del Doctor Mata, entre Joanot Martorell i Pereda.