L'Ajuntament de Sabadell i Manolo Garrido arriben a un acord prejudicial

El radiofonista i expresentador del programa "Tarde de Radio" havia denunciat el seu acomiadament de l'emissora municipal Ràdio Sabadell

Manolo Garrido, expresentador de Ràdio Sabadell
Manolo Garrido, expresentador de Ràdio Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:30h
L'Ajuntament de Sabadell i el radiofonista Manolo Garrido han arribat a un acord prejudicial pel seu acomiadament de l'emissora municipal, Ràdio Sabadell. El judici s'havia de celebrar dimecres, però les dues parts van arribar a una entesa sense haver d'entrar a la sala, segons explica l'expresentador de Tarde de Radio en el seu portal web.

Garrido assenyala que ha acceptat la proposta dels responsables de la ràdio abans d'entrar a la sala de judicis. "Tot i que el meu acomiadament va ser totalment arbitrari i fins i tot alguns partits polítics el van qualificar de purga política, el meu afecte per la ràdio ha fet que renunciés al judici que, estic convençut, m'hagués permès reincorporar-me a l'emissora amb les mateixes funcions que tenia".

El radiofonista va comenár a treballar a EAJ 20 Ràdio Sabadell fa més de 30 anys, i es va incorporar al projecte de la reformulada ràdio quan va obrir portes al 2001. Darrerament, al 2013, va presentar candidatura a dirigir l'emissora a partir del concurs obert, però les picabaralles polítiques al ple municipal van alentir el procés d'elecció en un procés clarament polititzat. Per aquest motiu, es va arrossegar fins el mandat següent, fins al gener de 2016, moment en què es va escollir la també ja exdirectora Montse Pérez Creus.

"Només desitjo que Ràdio Sabadell recuperi els valors i la qualitat que la van convertir, des de la seva reobertura l'any 2001, en un referent per als sabadellencs i en una de les emissores de més prestigi a Catalunya", apunta Garrido en el comunicat. En aquest sentit, assegura que ara centrarà tots els seus esforços en el seu canal de podcast.