La xarxa de venda de títols de la TUS s’amplia fins a 48 punts

Es tracten de 25 comerços locals de diversos barris de Sabadell, 22 entitats financeres i l'Oficina de Mobilitat

Redacció
11 de juliol del 2017
La xarxa de punts de venta de títols de transport de Transports Urbans de Sabadell (TUS) augmenta fins als 48. Aquesta novetat incorpora 25 comerços locals, repartits per diferents barris de la ciutat. Això permet un horari més ampli del que oferien les entitats bancàries, que segueixen oferint el títols de T-10.
 
Una altra de les millores, és que els establiments no només venen l’abonament T-10, també el T-Mensual i el T-Mensual Jove –excepte el Corte Inglés que només ofereix T-10–. A més d’aquests punts, també es poden adquirir els títols de transport a l’Oficina de Mobilitat, que està ultimant unes millores per d’adaptar-se a la demanda d’usuaris.
 
El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha afirmat que es tracten de mesures per millorar el transport públic i que fomentin “la compra d’abonaments mensuals, reduint el cost”. Tal com ha recordat, les T-Mensual i T-Mensual Jove són vàlids per viatjar a partir de la primera validació, amb la qual cosa es pot avançar la compra sense haver d’esperar al seu compliment.