​Ciutadans carrega contra el futur alcalde de Sabadell per estar investigat

La forma augura una segona part de mandat inestable i un final convuls

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:11h
No han passat ni 24 hores de l’anunci de dimissió de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, per deixar pas al segon tinent d’alcalde, Maties Serracant, ja han arribat reaccions des de l’oposició. El flamant portaveu de Ciutadans, José Luis Fernández, ha qualificat de “lamentable” que Serracant segueixi “incomplint el codi ètic que hauria d’haver-li portat a dimitir en comptes d’optar a l’alcaldia”.
 
Fernández ha assegurat que això “dona al trast amb la regeneració que requereix l’Ajuntament”, sumant aquest fet a “les conseqüències negatives” del Cas Mercuri. El portaveu de la formació ha aventurat que el nou equip municipal “serà un caos que anirà a més” i que posar a l’alcaldia la quarta força més votada “ens esperen dos anys d’inestabilitat, un final de mandat convuls i sense solucions”.
 
En aquest sentit, ha assenyalat que Sabadell necessita “un lideratge sòlid” per tal de fer front a les problemàtiques pendents com ara “la mobilitat, l’oci nocturn, les infraestructures, les guarderies, els barracons, la inseguretat i la neteja, entre d’altres”.