Un carril bici unirà els barris de Can Cuiàs i Can Sant Joan a Montcada

Es farà un pas exclusiu per a bicicletes d'1,6 quilòmetres | També es construirà una vorera per millorar la seguretat dels vianants

Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:48h
L'Ajuntament de Montcada i Reixac construirà un carril bici per connectar millor la zona sud-oest de la població. Seran 1,6 quilòmetres per unir els barris de Can Cuiàs i Can Sant Joan, per la N-150. El pressupost del projecte té una licitació de 750.000 euros, que assumirà la Diputació de Barcelona. Un cop comencin les obres, la previsió es que durin set mesos.

A més d'aquesta actuació, també està prevista la construcció d'una vorera que millori la seguretat de les persones que acostumen a utilitzar els vorals d'aquesta via. Això provocarà que els vehicles redueixin la velocitat, al fer-se la carretera més estreta.

Tot plegat, forma part de la iniciativa municipal que pretén cohesionar els barris i dins els nuclis urbans. Aquests treballs es faran en paral·lel a la construcció de dues rotondes, als polígons Can Cuiàs i Coll de Montcada, que assumirà l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) -costarà 876.00 euros, dels quals 594.000 aniran a càrrec de l'organisme- i les aportacions de dues empreses d'ambdues zones industrials.