Dos conductors beguts provoquen dos accidents en menys de 24 hores a Sabadell

Superaven els límits d'alcohol permesos

Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 20:11h
La Policia Municipal de Sabadell ha intervingut en dos accidents de trànsit en menys de 24 hores on l'alcohol ha estat protagonista. En tots dos casos se superava el límit permès.

El primer accident es va registrar dissabte a les 07:21 hores, a l'alçada del número 92 del carrer Brujas. Un turisme va xocar contra un fanal. Per aquest motiu es va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, de 24 anys, el qual va donar positiu amb un resultat de 0,73 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Es van fer les diligències judicials pertinents per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle, mentre que el conductor va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí.

El segon accident va passar diumenge a les 3:58 hores, a la confluències desl carrers Costa i Deu i Narcís Monturiol, on un turisme va xocar amb tres vehicles estacionats. Es va fer la prova d'alcoholèmia al conductor, de 19 anys, el qual va donar positiu amb un resultat de 0,85 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

Per aquest motiu es van fer diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitzà el vehicle.