​El PDECat qüestiona la seguretat de les bastides del Passeig de Sabadell

Reclama que compleixi amb les mateixes exigències normatives que es demanen a les empreses i ciutadania

Les estructures al Passeig
Les estructures al Passeig | Albert Segura
Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:36h
El canvi d'imatge impulsat al Passeig de Sabadell segueix generant comentaris favorables i contraris. El PDECat, més enllà del look, pregunta si l'Ajuntament disposa d'una assegurança de responsabilitat civil. "Es tracta d'una bastida, i per tant, entenem que ha de complir amb les mateixes normes de seguretat que s'apliquen a qualsevol persona o empresa de la ciutat que instal·li una bastida en espai públic", apunta el portaveu, Carles Rossinyol.
 
A més, també vol saber quina és la normativa que els empara per fer aquesta construcció i recorda que l'Ordenança Municipal exigeix, a banda de l'assegurança de responsabilitat civil, també estar subjecte al codi tècnic de construcció que indica, "qualsevol bastida que estigui al mig del carrer no pot ser escalable".
 
En aquest sentit, Rossinyol adverteix que la del Passeig ho és "on els nens poden pujar fàcilment". Per això, troba inacceptable que l'administració local "no compleixi els mateixos requisits" que es marquen a qualsevol empresa i ciutadà.