Múltiples caigudes d'arbres a Sabadell en una jornada ventosa al Vallès

Una desena d'avisos en poc més de nou hores

Un arbre caigut a Cerdanyola
Un arbre caigut a Cerdanyola | Nació Sabadell / Cedida
Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:45h
La pluja, acompanyada d'un fort vent, que va caure en pocs minuts a Sabadell i a diversos municipis del Vallès aquest dimecres va deixar innumerables efectes a les trames urbanes. El més comú van ser caigudes d'arbres. Especialment, cap al vespre, un cop passada la efímera ratxa ventosa. 

Al migdia, a les 14.30 hores, la Policia Municipal de Sabadell va rebre el primer avís al carrer Arimon per la caiguda sobre un vehicle, sense causar danys personals. Menys d'una hora després, a les 15.20 hores, al carrer Xaloc, un arbre de grans dimensions havia caigut a la via pública. Es va tallar i retirar. 

Ja a la tarda, a les 17.40 hores, al carrer Damià Foment amb el passeig Can Feu es va desprendre una part de la façana d'una fàbrica, que es va corregir. 
 

Un arbre caigut al barri del Poble Nou - Zona Esportiva de Terrassa. Foto: Albert Prieto


A partir de les 19.35 hores es van acumular els avisos. Primer, al carrer Saboneria per la caiguda d'un arbre de grans dimensions, que també es va talar i treure de la via pública. Sis minuts després, al carrer Montcada, una branca va caure sobre un cotxe causant-li desperfectes. A les 19.44, a l'avinguda Francesc Macià, justament davant dels Jutjats, es va produir el mateix fet. I a les 19.54, al carrer Calassanç Duran, es va registrar un altre arbre de grans dimensions que obstaculitzava l'accés a un gual.

A les 20.24 hores, una branca impacta sobre dos turismes als carrers Apúl·lia i Mauritània causant-los desperfectes. A les 22.42 hores, al carrer Guilleries, 28, va caure part d'una façana d'un habitatge. I a les 23.23, l'última intervenció relacionada amb el fort vent, a la confluència dels carrers Arcàdia i Lluís Companys. El perill de caiguda d'un arbre va obligar a intervenir els Bombers i evitar mals majors.