L'Enjogassa't de Sabadell reuneix més de 3.500 nens i nenes

Les activitats han arrencat aquest dimarts per segon any consecutiu després de l'èxit de l'any passat

Infants prenent part a l'Enjogassa't de l'any passat
Infants prenent part a l'Enjogassa't de l'any passat | Ajuntament de Sabadell
Redacció
28 de juny del 2017
La segona edició de l’activitat Enjogassa’t, que ha començat aquest dimarts i es perllongarà fins al 14 de juliol, comptarà amb una participació total superior als 3.500 nens i nenes de 36 entitats diferents esplais i casals d’estiu de la ciutat. Les jornades tenen lloc a la Pista Coberta d’Atletisme i comptaran amb el suport dels monitors del Consell Esportiu i de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS).

La proposta ofereix als nens i nenes d’entre 3 i 14 anys diferents activitats esportives i de lleure: kinball, tennis de taula, atletisme indoor, un taller de circ, psicomotricitat, així com inflables i l’opció de refrescar-se amb canons d’escuma.

L’Enjogassa’t va néixer l’any passat com una de les ofertes a les quals van poder optar els casals i esplais, que habitualment feien servir les instal·lacions de la Bassa en aquesta època de l’any. Amb motiu de la bona acollida que va tenir durant les quatre setmanes que va durar, amb més de 4.000 nens i nenes, enguany s’ha tornat a oferir als casals durant tres setmanes.

L’objectiu és afavorir el desenvolupament dels infants mitjançant l’educació en el lleure. Per aquesta raó l’activitat és bilingüe, en català i anglès i, a més, compta amb un servei d’animació, entre d’altres característiques.