El PSC es mostra indignat per les estructures metàl·liques per fer ombra al Passeig

Lamenten la imatge que dona en el punt cèntric de la ciutat

Les estructures al Passeig, aquest dilluns
Les estructures al Passeig, aquest dilluns | Albert Segura
Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:15h
El PSC de Sabadell lamenten la instal·lació de les estructures metàl·liques del Passeig de la Plaça Major pensades per fer ombra a l'erm espai del centre de la ciutat. Els membres del grup municipal, acompanyats del primer secretari del PSc a la comarca, Pol Gibert, han carregat contra les estructures, que han assenyalat que són simples bastides.

En aquest sentit, asseguren que les estructures no tenen "ni gràcia ni utilitat", segons el portaveu, Josep Ayuso, que assegura que molts ciutadans han criticat la seva col·locació. Per això, lamenten que el govern actual hagi descartat la col·Locació d'una pèrgola d'Alfons Borrell, com preveia el projecte inicial.

"El govern no ha construït ni ha fet cap proposta en positiu sinó que s’ha limitat a desaprofitar el treball que s’havia fet anteriorment per dignificar l’espai central de la ciutat, refusant que un artista de renom internacional de la nostra ciutat pugui aportar el seu talent i la singularitat d’una de les seves obres a l’espai més visitat de Sabadell", ha afegit Ayuso.