La revetlla de Sant Joan a Sabadell acaba amb 53 intervencions de la Policia

S'han localitzat 17 incendis durant la jornada que han cremat 9.000 metres quadrats | S'han incendiat 14 contenidors de set punts diferents de la ciutat | Es van evacuar els usuaris d'un tren que arribava a Can Feu-Gràcia per fum a les instal·lacions de FGC

Membres del cos de Bombers remullant la zona incendiada
Membres del cos de Bombers remullant la zona incendiada | Jose Peláez
Redacció
24 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:34h
La revetlla de Sant Joan a Sabadell ha acabat amb 53 intervencions de la Policia Municipal. Una llarga jornada de feina que va començar amb l'incendi a Can Llong, que va cremar 0,5 hectàrees. Va ser el fet més destacat en aquesta primera part del dia, en què el cos de seguretat va fer 10 actuacions. Des de les 22 hores i fins a les sis del mati d'aquest dissabte n'ha fet 43.

En total s’han cremat 9.000 metres quadrats de matolls en 17 punts diferents, incloent-hi l’incendi a Can Llong. També va produir-se'n un altre, a quarts de tres de la matinada, que va cremar 1,5 hectàrees de sembrat al camí de Mas Canals. Els mateixos pagesos van apagar el foc.

També s'han cremat 14 contenidors en set punts diferents de la ciutat i tres papereres, així com matalassos i fustes, però que no ha tingut conseqüències greus. Tampoc han tingut coneixement de persones ferides per cremades de petards.

Desallotjament a FGC

A tres quarts de tres de la matinada, la Policia va rebre una trucada per la presència de fum a l'interior de l'estació de FGC de Sabadell Plaça Major. Els Bombers van revisar les instal·lacions, però no van trobar-ne l'origen.

També es va comprovar l'estació de Can Feu-Gràcia amb el mateix resultat. Amb l'alerta Procicat es van evacuar els ocupants d'un tren que arribava a Can Feu-Gràcia, però tampoc es va localitzar l'origen del fum.

L’any passat van haver-hi 11 incendis de matolls, la crema de 25 contenidors en 11 ubicacions diferents i també es van incendiar tres papereres. Tot i així, el 2016 es va registrar la crema d'un tendal.