L'Ajuntament de Sabadell comença a buidar de vehicles els dipòsits municipals

Aquest dijous s'ha oficialitzat l'adjudicació del servei a Autodesballestament La Comarca

Una grua de l'empresa concessionària s'endú cotxes d'un dipòsti municipal
Una grua de l'empresa concessionària s'endú cotxes d'un dipòsti municipal | Policia Municipal de Sabadell
Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat el 23 de juny a les 0:58h
L'Ajuntament de Sabadell ha adjudicat el servei de retirada, trasllat, dipòsit i alienació, per al seu posterior desballestament, dels vehicles declarats fora d'ús, és a dir, aquells que estan abandonats o que el seu propietari ha renunciat i que s'acumulaven als dipòsits municipals. L'empresa que ha obtingut una millor puntuació en el concurs ha estat Autodesballestament La Comarca, de Santa Eugènia de Berga. Desenvoluparà aquesta tasca per un període de 24 mesos, amb l'opció de dues pròrrogues successives d'un any.

Aquest dijous s'ha oficialitzat, tot i que l'adjudicació es va fer el passat 15 de juny, i ha comptat amb un pressupost de 8.300 euros. També s'ha fixat un import pel rendiment, en vehicles de quatre rodes serà 185 euros i de dues o tres de 45.

I el mateix dia ja s'han posat a treballar. Diverses grues de la companyia han començat la retirada de cotxes dels dipòsits municipals. Tot plegat, ha arribat després que NacióSabadell informés el passat dimecres de l'estat de "saturació", com van definir fonts sindicals de la Policia, d'aquests espais reservats per deixar els turismes recollits de la via pública.