Només 5 escoles són a temps de sumar-se a la proposta de piscines gratis a Sabadell

Molts centres ja tenien programat els dos darrers dies de classe | La mesura pretén contrarestar els efectes de la calor

Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:31h
La mesura arriba tard. Així ho pensen part de les escoles de Sabadell, que asseguren que la iniciativa de l'Ajuntament d'obrir les piscines municipals de manera gratuïta per contrarestar l'onada de calor es planteja quan han hagut de passar els dies més intensos a les aules, i a només 48 hores d'acabar el curs.

La proposta del consistori passa per oferir accés gratuït a les piscines municipals per a totes les escoles de la ciutat que així ho sol·licitin, però només cinc s'hi han sumat. Es tracta de Jesús Salvador, Jaume Viladoms, Pau Vila, Ramar i La Salut. 

L'Ajuntament va fer l'oferta pública dilluns, quan aquest dimecres tanquen barraca per donar pas a les vacances d'estiu. Fonts d'alguns dels centres de la ciutat consultades asseguren que se'ls va comunicar la mesura dilluns, quan es va fer pública, fet pel qual no hi havia marge de maniobra en haver programat activitats pels dos dies d'escola restants.

Les piscines incloses en aquesta proposta són les de Can Marcet, Olímpia, Parc del Nord i Campoamor, totes elles obertes des del divendres.