GALERIA DE FOTOS Entrega de premis de la Women Race 2017

Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica repeteix com entitat beneficiària

Premis de la Women Race 2017
Premis de la Women Race 2017 | Juanma Peláez
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 23:01h
La tercera edició de la Women Race ha obert període d'inscripció amb la voluntat de consolidar-se dins el calendari local i català de curses més populars i solidàries. Aquest any l’organització potencia aquest vessant a través de diferents iniciatives que pretenen augmentar la recaptació a favor de la lluita contra les malalties oncològiques.

Amb aquest objectiu, s’han posat a la venda les samarretes d’edicions anteriors, l’import de les quals es destinarà íntegrament a Oncolliga. L’organització, a més, manté obert, el Dorsal 0 per aquelles persones que no puguin córrer, però vulguin deixar alguna aportació, que també es destinarà íntegrament a Oncolliga. Totes dues accions es mantindran fins a finals de juny, dies més tard de l’entrega de premis a les primeres classificades de cadascuna de les diferents categories.
 
Aquest cop, la Women Race ha renovat el seu logo, transmetent una imatge més fresca i dinàmica. Manté el mateix recorregut de 5 kilòmetres per les vies més cèntriques de la ciutat, com la Ronda Zamenhof, Via Massagué, Rambla, Avinguda Onze de Setembre i l’Avinguda Francesc Macià, que serà inici i final de la prova. La cursa se celebrarà el pròxim diumenge 11 de juny, a les 9.30 hores, i està organitzada, una vegada més, per l’Associació Esportiva Ciutat Vella.

Aquesta entitat sense ànim de lucre promociona la cultura de l’esport com a eina educativa i de cohesió social, transmetent valors com el compromís, els hàbits saludables o el respecte a la resta de participants. Inverteix els seus recursos a organitzar projectes educatius a través d’activitats lúdiques i solidàries, com és el cas de la Women Race. El Corte Inglés se suma a aquest projecte com a patrocinador principal de la prova, que compta, també, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell y el patrocini de Toyota Ippon Motor Vallès.
  
Inscripcions per categories

Fins el pròxim dimecres 7 de juny (o fins a completar les 2.000 participants) és obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Sabadell, ubicat a la sisena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza on-line. S’hi podran inscriure dones majors de 12 anys, en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories existents obtindran un trofeu.
 
Oncolliga, més protagonista

Enguany, Oncolliga repeteix com a entitat beneficiària i cobra encara més protagonisme. L’organització de la cursa ha produït diversos vídeos que mourà per les seves xarxes socials per donar a conèixer, amb exemples pràctics, la tasca d’aquesta entitat i el dia a dia de voluntaris i usuaris. Aquests vídeos es potenciaran a través del hashtag #correcontraelcancer.
 
Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars, al llarg de tot el procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar-ne el benestar i la qualitat de vida. El seu equip multidisciplinar, format per psicooncòlegs, treballadors socials i familiars, i un ampli grup de voluntaris, ofereix, de forma gratuïta, una atenció integral al malalt oncològic i a la seva família. Així, entre les moltes tasques que duu a terme Oncolliga es troben, per exemple, el suport social i psicològic, el servei d’atenció a domicili, préstec de material clínic, ajudes econòmiques, assessorament nutricional o d’estètica oncològica, orientació jurídicolaboral, tallers, conferències i un ampli programa de voluntariat.