El cap de setmana deixa dos accidents de trànsit amb conductors multiplicant la taxa d'alcoholèmia a Sabadell

En un dels successos, en la prova orientativa de la Policia, va donar 1,66

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:54h
El cap de setmana a Sabadell s'ha tancat amb diversos accidents de trànsit. Dos d'aquests han arribat per arrabassar la taxa d'alcoholèmia, la màxima permesa és de 0,25. El primer va arribar aquest dissabte, a les 4.24 hores, a la confluència dels carrers Manso amb Reina Elionor en una col·lisió entre un taxi i un turisme. El conductor del cotxe privat, de 28 anys, va donar un resultat de 0,71 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang.
 
La Policia Municipal va immobilitzar el vehicle i el va denunciar per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. El conductor va necessitar d'atenció i per això se'l va traslladar al CUAP de Sant Fèlix.
 
El segon es va produir, unes hores més tard al llarg del mateix dia, a les 16.39 hores, a la carretera de Prats del Lluçanès, 492. Dos turismes es van veure implicats. A un dels conductors, de 50 anys, se li va fer una prova orientativa, amb un resultat de 1,66.

La Policia també va immobilitzar-li el vehicle i una ambulància del SEM el va traslladar al Hospital Parc Taulí, on també es va requerir ver un prova de contrast en sang.