Les nits d'estiu de Sabadell es refresquen de nou amb el 30 Nits i Més

La cita arrenca aquest dimecres amb un acte a L'Estruch

Espectacle  de circ en la presentació del cicle de l'any passat
Espectacle de circ en la presentació del cicle de l'any passat | Juanma Peláez
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat el 19 de juny a les 8:44h
El recinte de Ca l’Estruch acull aquest dimecres al vespre el tret de sortida de les activitats d’estiu de Sabadell, que s’emmarquen un any més sota el nom de 30 Nits i Més. L'acte s'inicia sense la promoció prèvia que altres anys havia fet l'Ajuntament per promocionar el que s'havia convertit en una cita ineludible del calendari d'espectacles d'estiu al Vallès, si bé s'allarga més dies dels estrictament emmarcats en el mes de juliol, com passava abans.

L’acte començarà amb unes coreografies a càrrec de la companyia local Brodas Bros Junior davant del bar i continuarà amb unes paraules de la regidora de Cultura ja dins el bar de l’equipament municipal. La programació, però, començarà dijous i acabarà el 31 d’agost i inclourà més de 100 activitats, organitzades per diferents entitats de la ciutat, com ara l'Àgora, Joventuts Musicals de Sabadell, o la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

L’agenda també inclourà els actes organitzats per l’Ajuntament, 4 activitats de circ, 2 de dansa i 4 de música. Pel que fa al circ, el divendres 30 de juny es podrà veure Bubble, de la companyia El Lado Oscuro de las Flores, a la Vela. El divendres 14 de juliol serà el moment per al 2nd Smallest Circus in the Word, a càrrec de Brunette Bros, al pati de Ca l’Estruch. El 6 d’agost serà el torn de Ni cap ni peus, de Circ Vermut, al parc de Catalunya. I finalment, el 20 d’agost es presentarà l’espectacle Todo encaja, de la companyia UpArte, al parc de Catalunya.

Pel que fa a la música, el dissabte 1 de juliol, a la plaça del Dr. Robert, la Banda de Música de Sabadell oferirà el concert Aires Ibèrics i Zíngars, mentre que el 2 de juliol el Teatre la Faràndula acollirà la 8a trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès.

Durant el mes d’agost els concerts es traslladaran al Casal Pere Quart. Així, el divendres 4 d’agost Marc Martín Trio & Elisenda Julià interpretaran composicions pròpies situades dins la millor tradició del trio piano jazz, i el divendres 11 d’agost serà el torn del concert de músiques tradicionals a càrrec de Cançó Fugaç, que presentarà Corrandes són corrandes.