ICV del Vallès Occidental celebra el primer sopar «Verd vermell violeta»

El sopar ha comptat amb la presència d'Ernest Urtasun, Laura Campos, Isabel Garcia i Hortènsia Grau

Ernest Urtasun, intervenint al sopar
Ernest Urtasun, intervenint al sopar | ICV
Redacció
12 de juny del 2017
El passat dijous 8 de juny una setantena de militants, amics i amigues de Iniciativa del Vallès Occidental es van reunir en un sopar informal a Montcada i Reixac. En aquest acte es van parlar dels projectes més rellevants duts a terme pels grups municipals de la coalició a la comarca, entre el que destaca el soterrament de les vies del tren a Montcada així com treballar l’extensió de Catalunya en Comú als pobles i ciutats del Vallès.

A l'acte va intervenir Ernest Urtasun (portaveu de Catalunya en Comú), així com la diputada al Parlament Hortènsia Grau, l'alcaldessa de Santa Perpètua Isabel Garcia i la de Montcada, Laura Campos, així com els coordinadors d'ICV a la comarca, Àngels Marcuello i Ramon Capolat.

Al final de l'acte ambdós coordinadors van coincidir en afirmar que “creiem en la importància d'aquests actes en clau interna per relacionar-nos i compartir experiències”. També van afegir que “aquesta trobada ha estat una càrrega de motivació en comprovar quanta gent som, com penquem i els resultats que assolim i que ens fan avançar cap a una societat més justa".