GALERIA DE FOTOS Sabadell Festa i Tradició omple de foc i llum la ciutat

Diverses entitats culturals s'hi han sumat

Gegants a la plaça Doctor Robert de Sabadell
Gegants a la plaça Doctor Robert de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
11 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:04h
La ciutat de Sabadell celebra aquest cap de setmana la 12a edició de Sabadell, Festa i Tradició. La cita l'organitza la Federació Sabadell Cultura i el programa comptat amb una vintena d'activitats en què hi participen les entitats culturals de la ciutat.

Aquest any, la trobada està dedicada al Balls de Diables, que celebren els 35 anys de vida. Les activitats d'aquest dissabte són les següents:

18.00h Aixecada de Castells (Plaça de Sant Roc). Amb els Xiquets de Reus, Xicots de Vilafranca i Castellers de Sabadell

19.00h Tabalada Tradicional dels Balls de Diables. Recorregut per: Passeig de Plaça Major, carrer de la Rosa, carrer de Gràcia, Plaça del Pi-pi, carrer les Valls, plaça de l'àngel, Passeig Manresa i Passeig de la Plaça Major.

20.00h. Versots Commemoratius: Les llengües esmolades dels balls de Diables (Racó del Campanar).

20.45h. Lluïments de Foc dels Balls de Diables (plaça Doctor Robert).

22.15h. Correfoc, amb Ball de Diables de Sabadell, Ball de Diables de l'Arboç, Ball de Diables de Cales de Montbui, Ball de Diables de Mataró, Ball de Diables de Ribes, Colla Joves, Balles de Diables de Vilaseca, Drac Baluk Asharot i Diables de Ca n'Aurell, Diables del Prat i Forques de Can Deu. Recorregut del correfoc: Plaça Marcet, Via Massagué, Carrer Mare de Déu de les NeuRaval de Fora, Carrer de la Salut, Plaça de l'Àngel, Passeig Manresa, Passeig Plaça Major, Plaça Doctor Robert.

23.00h. Música en directe amb els grups Wild Goats i Can Canalla (Plaça Doctor Robert).