Joan Berlanga reclama de nou a Twitter el relleu a l'alcaldia de Sabadell

Ha comparat la situació de la capital vallesana amb la de Castelldefels, on s'ha fet oficial el canvi d'alcalde

Joan Berlanga amb Candela López
Joan Berlanga amb Candela López | @JoanBerlanga
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 23:23h
La situació al govern de Sabadell és tensa, i si bé la guerra de comunicats s'ha intensificat en aquests darrers dies, ara s'hi afegeixen les piulades a Twitter. Aquest cop ha estat el portaveu d'Unitat pel Canvi (UpC), Joan Berlanga, qui, amb els pocs espais que dóna la xarxa social, ha criticat que Juli Fernàndez mantingui l'alcaldia de Sabadell.
 
Candela López, alcaldessa des de principis de mandat a Castelldefels i candidata de Movem Castelldefels, ha renunciat a l'alcaldia perquè la candidata del PSc, Maria Miranda, l'assumeixi els dos anys restants de mandat. Una situació semblant a la que es viu a Sabadell, on els quatre socis van acordar un relleu als dos anys de mandat que, ara per ara, no s'ha materialitzat.

Amb aquesta piulada, Berlanga tensa una situació que està arribant a una situació complicada, i que se suma a les crítiques que diversos membres de la Crida per Sabadell han fet també a través de la xarxa social. Amb tot, s'espera moviments en els propers dies, sobretot perquè Unitat pel Canvi, que reclama l'alcaldia en pro de Joan Berlanga, ha amenaçat en deixar de donar suport a Fernàndez si a finals de mes no ha cedit l'alcaldia.