Decathlon cedeix davant la pressió unionista i modifica un cartell escrit en català

La companyia de material esportiu s'ha vist obligada a rectificar i incloure el castellà en un establiment de Sant Pere de Ribes

Imatge d'una botiga de Decathlon
Imatge d'una botiga de Decathlon | Decathlon
Redacció
09 de juny del 2017
L'unionisme s'ha encès de valent per un cartell escrit només en català i que no incorporava el castellà. L'entitat espanyolista Convivència Cívica Catalana, significada per la seva bel·ligerància contra la immersió lingüística, ha carregat contra Decathlon per un rètol publicitari a Sant Pere de Ribes en català, anglès i francès, però no en castellà.
 
A Twitter, l'entitat denunciava que el cartell no estigués escrit "en la llengua majoritària dels clients" i ho rematava amb el missatge "tot molt normal". Des d'aquesta xarxa social, Convivència Cívica ha començat una intensa campanya per obligar la companyia a rectificar i, finalment, Decathlon ho ha fet. Aquest mateix dimecres ha publicat a Twitter una imatge amb les modificacions del cartell pertinents, les quals inclouen, evidentment, el castellà.

Més enllà asseguren que estan intentant millorar els processos interns i demanen "disculpes per les molèsties ocasionades i agraïm la confiança en Decathlon, els vostres comentaris ens ajuden a millorar", apunten en una altra piulada.