Els municipis de l'àrea d'influència del Taulí reclamen recursos i personal

Exigeixen una reunió amb el conseller abans del 15 de juliol

La reunió entre els diferentes representants del ajuntaments vallesans
La reunió entre els diferentes representants del ajuntaments vallesans | Ajuntament de Polinyà
Redacció
08 de juny del 2017
Aquest dimecres, a l'Ajuntament de Polinyà, va tenir lloc la 5a Trobada de la Taula de Diàleg dels ajuntaments de l’àrea d’influència del Hospital Parc Taulí -integrat per onze-. Els consistoris han considerat "urgent" dotar de personal i pressupost les urgències del centre, així com en l'atenció primària de les poblacions. 

Per això, han reclamat una reunió amb el conseller de Salut, Toni Comín, perquè se celebri abans del 15 de juliol. Han recordat que la petició es va fer, mitjançant una carta, el 12 d'abril i que la Conselleria de Salut els va assegurar que es convocaria una trobada però amb el gerent i el director de la regió sanitària, per això "davant la necessitat urgent" actuas'ha exigit la presència de Comín.

L'onzena d'administracions locals també han acordat un seguit de demandes com que el Taulí creï un consell de participació que els inclogui, a més d'altres agents socials, i que es reclamin les dades d'activitat i recursos dels CAP's del territori amb la finalitat de fer una valoració conjunta de "com han afectat, en aquestes poblacions, les retallades" a la sanitat pública.