El PP de Sabadell reclama agilitat a l'Ajuntament per tramitar llicències d'obres

El portaveu de la formació asegura que hi ha casos de veïns que porten gairebé un any esperant

Redacció
08 de juny del 2017
El PP de Sabadell reclama a l'Ajuntament que agilitzi els tràmits per a la concessió de llicències d'obres, així com d'activitats econòmiques. Ho fa arrel de rebre "un bon número" de queixes de veïns, tal com assenyala el portaveu de la formació, Esteban Gesa, i fins i tot apunta que hi ha casos que duen gairebé un any d'espera. 

Unes demores que, com determina, obre diferents escenaris com ara encarir l'obra al caducar els pressupostos, dilatar-la més per impossibilitat d'execució de l'empresa o que pel fet de no poder fer l'actuació, l'empresa es vegi "amb serioses dificultats econòmiques". En aquesta línia el popular es dirigeix a l'equip municipal: "se sabia l'animadversió d'aquest govern al sector de la construcció i al seu rebuig a que es construeixin habitatges, però pel que sembla tampoc els agrada que es facin reformes". 

Gesa assegura que "obstaculitzar" la reactivació del sector de la construcció "és condemnar a l'atur molts treballadors". Denuncia que l'única política d'habitatge de l'administració local "és facilitar l'ocupació de pisos i sancionar als propietaris dels que estan buits".

D'altra banda, també critica les dificultats per iniciar un negoci. "Tot són pegues i demores per obtenir la LAE", especifica. El portaveu dels populars locals veu l'empresa privada como "la segona bèstia negra" del consistori.